Geïnteresseerd? Bestel mijn boek bij je lokale boekhandel of Bol.com.
 • 10
  apr
  2003

  Handleiding: ‘Applicatie Rampterrein Enschede – Managementsysteem voor sloop en asbestsanering’

  Met deze handleiding geeft DHV Milieu & Infrastructuur inzicht in het procesmanagement van het project “Opruimen Rampterrein Enschede” en geeft zij op concrete wijze aan welke rol de applicatie hierin speelt. De handleiding werkt vanuit een theoretische uiteenzetting toe naar een praktische uitleg over het gebruik van de applicatie.

  De handleiding is in de eerste plaats bedoeld voor de projectleider van het rampgebied; degene die het programma gebruikt bij het managen en monitoren van processen betreffende de asbestsanering en eventuele sloop van wegen, binnenterreindelen en bouwwerken.

  De handleiding beschrijft en zet uiteen welke actoren, processen en informatiestromen er in het project spelen en legt uit hoe de projectleider het programma kan gebruiken bij het archiveren van documenten, analyseren, toetsen en visualiseren van verontreinigingen en het monitoren van processen.

  Deze handleiding is ook uitgegeven op CD-ROM. Deze digitale variant biedt door zijn dynamische processchema’s, grafische modellen en zoekfuncties meer inzicht in de samenhang van het project met de applicatie

  I.o.v. Gemeente Enschede (Projectteam ‘Opruimen Rampterrein Enschede’), uitgevoerd namens advies- en ingenieursbureau DHV, business groep Ruimte en Mobiliteit BV, april 2003, Amersfoort. 74 blz. (niet openbaar)

Onderzoeken

Tekst onderzoeken

Over de auteur

Archief artikelen van Steven de Jong. Op deze site kunt u zijn artikelen uit de periode 2001-heden lezen.

E-mail: dejongsteven@gmail.com
 • Volg Steven de Jong op Twitter!
 • Volg Steven de Jong op LinkedIn!