Geïnteresseerd? Bestel mijn boek bij je lokale boekhandel of Bol.com.
 • 08
  mei
  2010

  Turkse afkomst, Nederlandse toekomst

  Turkse afkomst, Nederlandse toekomst

  In opdracht van stichting De Nieuwe Generatie heb ik een boek gemaakt waarin 47 Turks-Nederlandse carrièremakers worden geportretteerd, waaronder professor Mehmet Aksit, marechaussee Mustafa Bal, kandidaat-Kamerlid Yeşim Candan, muzikante Karsu Dönmez, officier van justitie Ayla Ekiz, Miss Nederland Deniz Akkoyun, studentvoorzitter Halil Karaaslan, bankdirecteur Uğur Pekdemir, topondernemer Atilay Uslu en financieel analist Mustafa Soykan.

  Als eindredacteur stuurde ik beginnende journalisten aan en redigeerde hun teksten. Zelf heb ik vier interviews afgenomen. Het boek is gesponsord door het ministerie van Defensie, ING en het ministerie van Binnenlandse Zaken. Het is aangeboden aan Yvonne van Rooy, voorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit Utrecht. Op de boekpresentatie werd de openingsspeech verzorgd door Ugur Dogan, ambassadeur van Turkije in Nederland. Rondom het boek heb ik ook de pr verzorgd, zoals het schrijven en verspreiden van persberichten.

  Uitgever: De Nieuwe Generatie, mei 2010

Boeken

In 2008 schreef ik het boek 'De Lastige Burger'. Bijdragen leverde ik aan drie andere boeken. Hiernaast krijgt u een indruk of kunt u zelfs al boeken inzien.

Over de auteur

Archief artikelen van Steven de Jong. Op deze site kunt u zijn artikelen uit de periode 2001-heden lezen.

E-mail: dejongsteven@gmail.com
 • Volg Steven de Jong op Twitter!
 • Volg Steven de Jong op LinkedIn!